Over ons

Over ons

We geloven in een wereld van overvloed voor iedereen.En we gaan dit mogelijk maken door werker robots te maken die aan een uiterst lage prijs werken voor ons, non-stop.


Daarom maken wij werker robots.


Toadi werd opgericht door Mike Slembrouck en Wesley Lorrez.

Toadi’s worden lokaal geboren

Wij zien de toekomst als een geglobaliseerde wereld waarin landen op lokaal niveau voor hun eigen welvaart zorgen. Met Toadi willen we daar ons steentje aan bijdragen.


Nieuwe technologieën maken het vandaag perfect mogelijk om opnieuw lokaal te produceren zonder dat er een hoog prijskaartje aan verbonden is.Op die manier zorgt Toadi voor extra werkgelegenheid in elk land waar Toadi zijn intrede zal maken.


En bij vragen of problemen met je Toadi hoef je niet ver te zoeken; er is altijd een Toadi-center in je buurt.


Momenteel worden alle Toadi’s geboren in de regio Kortrijk, meer specifiek in Wortegem-Petegem. Het Toadi incubatiecentrum bevindt zich midden in een bos, zodat ze van jongs af aan de natuur kunnen verkennen.


We plannen meer en meer incubatiecentra over heel België. En naarmate de vraag in buurlanden groeit, zullen we ook daar lokale incubatiecentra oprichten. Zo steunen we een globale economie waarvan we de voordelen lokaal verdelen.


Wil je graag een Toadi-center bezoeken en de pasgeboren Toadi’s bewonderen? Stuur ons gerust een mailtje en we spreken verder af.