Nieuws

Geplaatst op 25 May 2018

Toadi150 is beschikbaar!


Het is zover, vanaf vandaag is de Toadi150 beschikbaar!

Bedankt voor jullie steun, mede dankzij jullie vroegtijdige 'geloof in' en 'steun aan' ons zijn we erin geslaagd de eerste werker robot te realiseren.

 

Bekijk een filmpje van Toadi150 die gras aan het maaien is.


We zijn fier te kunnen melden dat we vandaag onze eerste werker robot kunnen lanceren: de beste grasrobot die er op de markt beschikbaar is:

  • geen kabel spannen rondom je terrein
  • rijd geen voorwerpen of kinderen/huisdieren aan flarden
  • komt nooit (of zelden) vast te zitten
  • maait efficient
  • eenvoudig in gebruik
  • eenvoudig en goedkoop in onderhoud

Wees er dus snel bij om te genieten van dit uniek voorstel.

 

Zoals je wellicht weet treden er vaak kinderziektes op bij het lanceren van een nieuwe technologie. Ook bij Toadi verwachten we dat er kinderziektes kunnen optreden. Daarom rekenen we op jouw steun en begrip.

In ruil bieden we jou een speciale lanceringsprijs, en bieden we tevens de garantie dat je jouw Toadi150 begin 2019 kosteloos kan omruilen voor de finale versie: Toadi One. 

De Toadi One zal niet enkel vrij zijn van kinderziektes, Toadi One zal tevens meer functies aan boord hebben dan Toadi150.

Om de mogelijke kinderziektes zo snel mogelijk onder controle te krijgen hebben we gekozen om een gelimiteerde reeks te maken, 150 stuks, vandaar de naam Toadi150. Alsook gaan we de Toadi150 uitleveren volgens zones, startend met de gemeentes rondom ons hoofdkwartier: Wortegem, Waregem, Deerlijk, Anzegem, Harelbeke, Zulte. En zo gaan we verder uitgroeien in Vlaanderen dit jaar. In 2018 gaan we dus niet leveren buiten Vlaanderen.

Niet enkel is Toadi nieuw, ook ons productieproces is nieuw. In combinatie met het gegeven van de mogelijke kinderziektes die we moeten oplossen kunnen we hierdoor nog niet garanderen welke gemeente we volgens welke leveringstermijn kunnen bedienen. Ook daarvoor vragen we jullie steun en begrip. 

Want hierdoor kunnen we vandaag nog niet zeggen wanneer jij een Toadi150 dit jaar zal ontvangen indien je niet in de gemeentes hierboven woont. Wel geniet je van dezelfde garanties en voordelen:

  • Speciale lanceringsprijs (= 33% korting)
  • Garantie: kosteloos omruilen voor een Toadi One in 2019

Dit voorstel is dan ook een uniek voorstel die gelimiteerd is in tijd.

Deze unieke opportuniteit blijft slechts beperkt geldig.

Vanaf 2019 betalen klanten 3.600,- euro voor een Toadi One.

Wees er dus snel bij om te genieten van dit uniek voorstel.